Connect with us

Aanmelden wocomtaut

GELDT VOOR ALLE DEELNEMERS AAN DE WOENSDAGAVONDCOMPETITIE

Sinds 2017 organiseer ik (Ad Vrijsen) de macomtaut, een interne competitie die qua formule heel veel lijkt op de woensdagavond competitie.

Ter ondersteuning hiervan heb ik deze website gemaakt, die de wedstrijdschema’s aangeeft. Bovendien worden er rankings, statistieken  e.d. getoond, wat het allemaal nog net iets leuker maakt. Ik nodig jullie uit om eens rustig door de site te bladeren.

Vanwege het succes is er ook een dicomtaut en een docomtaut ontstaan. Dit zijn competities waar ik zelf geen deel aan neem, ik faciliteer slechts door wensen van mensen te inventariseren en dat te vertalen naar speelschema’s. Verder vertrouw ik er op dat de groep zelfregulerend is.

Het blijkt dat in deze corona tijd deze ondersteuning heel erg handig is, een ieder weet precies waar hij aan toe is. Ik heb nu al de macomtaut, dicomtaut en docomtaut op kunnen starten m.i.v. a.s. maandag.

Concreet bied ik jullie aan om ook de woensdag te faciliteren. Van Frank Metz heb ik al wat dingen gehoord. Dat jullie eerst een dubbelspelronde spelen en daarna facultatief enkelspel spelen, nog een keer dubbelen of naar huis gaan. Dit zou goed te combineren zijn met mijn systeem.

Op maandag en donderdag spelen we bv met verschillende groepen aparte competities. De eerste ronde heet Warming Up, de tweede Cooling Down. Sommige mensen doen maar een keer mee, anderen twee keer. Op dinsdag spelen we met dezelfde groep twee ronden van een competitie.

Zoals je ziet ben ik nogal flexibel. Gezien wat ik hoorde van Frank gaan mijn gedachten uit naar:

  • een dubbelspelcompetitie voor 16 vaste spelers in de eerste ronde: dat kunnen ook combi’s zijn. In dat geval maken de spelers onderling uit wie van de twee  op een avond komt spelen. Ook dit is iets wat op ma- di en donderdag gebeurt. Kijk maar op de site.
  • bij interesse een enkelcompetie voor 8 spelers in de tweede ronde
  • evt kan er ook in de tweede ronde nog een dubbelspel competitie komen, evt met minder spelers

Maar nogmaals, er is van alles mogelijk zolang jullie maar aangeven wat jullie willen.

Concreet stel ik het volgende voor. Via onderstaand formulier inventariseer ik wat jullie wensen zijn en vertaal dat naar een of meer wedstrijdschema’s. Als we snel schakelen kunnen jullie in principe al aanstaande woensdag beginnen.

Graag je voorkeur aangeven: (sorry maar akkoord is verplicht)

    Vaste spelerCombi spelerInvallerWil niet meedoen

    Vaste spelerCombi spelerInvallerWil niet meedoen

    Vaste spelerCombi spelerInvallerWil niet meedoen